logo
  • Home
  • Cursus wandelen zonder te trekken

Cursus wandelen zonder te trekken

Investering € 98,00 per combinatie, 4x 2 uur. 
Geen hond waarmee je kan trainen maar wel binnenkort een hond te verwachten bij je thuis? Deze cursus is ook te volgen zonder hond voor je optimale voorbereiding op je nieuwe gezinslid.

 Waarom doet ie dat?Trekken aan de lijn!

"Hij gaat zijn eigen gang en ik blijf hem corrigeren waar ik kan, maar hij blijft maar trekken" Deze zin is een bijna dagelijks terug komende uitspraak die ik hoor.Waarom zou je je hond iets af willen leren terwijl je hem misschien nog niet eens het juiste gedrag hebt aangeleerd? is dan mijn antwoord.

Klinkt heel simpel, maar laten we eens eerlijk naar onszelf kijken.

Wat heb je er aan gedaan?

  • Hoeveel tijd heb je erin gestoken?
  • Heb je gekeken en bedacht waarom je hond aan de lijn trekt?
  • Loopt je hond vaak los (en bijna nooit aan de riem) en heb je dan wel aandacht van hem?
  • Probeer je aandacht te vragen of te krijgen?
  • Wat is jouw beloning naar je hond?

Honden komen niet uit een doos rechtstreeks uit Zweden of China die je naar wens in elkaar kan zetten. Honden hebben hun eigen beloningssysteem en leren ontzettend snel. Ook de dingen die jij niet wilt! Heb je daar wel eens bij stil gestaan? Honden zijn geweldig en je kan ze vrijwel alles aanleren. Honden zijn opportunisten en werken voor salaris, net als jij en ik! Hebben zij na het aanleren van het juiste gedrag altijd voer nodig? Nee! Zorg dat je hond het wil doen VOOR JOU. Houd het spannend en onverwachts.

Nieuwsgierig geworden naar wat we jou kunnen leren? 4 weken lang, elke week 2 uur (theorie en praktijk in elkaar verweven met voldoende rust voor je hond ingebouwd). Zowel op ons omheinde veld als op locatie trainen we deze technieken, zodat je hond niet alleen op het veld leert te wandelen zonder te trekken, maar in welke omstandigheden dan ook. Deze cursus heeft een maximum van 4 deelnemers. Bij meerdere aanmeldingen starten we een nieuwe groep op.

Let op: Deze cursus is alleen gebaseerd op "Het wandelen zonder te trekken"! We leren dit aan door middel van de clicker of een verkortingswoord. Niet bekend met de clicker of verkortings woord? Geen probleem. Les 1 bestaat uit volledig uit deze manier van trainen. Vanuit daar gaan we het elke week uitbouwen. Dat houdt in dat er ook thuis gewerkt moet worden door onze cursisten. 2 x 10 minuten per dag trainen, en je zult versteld staan hoe het gaat. En je hond? Die is je eeuwig dankbaar dat hij relaxed samen met jou de wandeling mag doen.

Kortom: Een cursus voor: -Een hond die sociaal is naar mens en dier. -Een geleider die er tijd in wil steken en er niet vanuit gaat dat alles voor niks gaat. -Een hond die weinig aandacht heeft voor zijn geleider en zijn eigen weg gaat tijdens het wandelen. -Een geleider die open staat voor feedback en eerlijk naar zichzelf kan kijken -Een hond die fysiek gezond is

We starten op woensdag 23 januari (nog 1 plek) en donderdag 24 januari (nog 4 plekken) Tijd van 09.30 tot 11.30 uur (tijd kan wijzigen in 09.00 tot 11.00 uur)

4 weken lang € 98,00 per combinatie Geen hond waarmee je kan trainen maar wel binnenkort een hond te verwachten bij je thuis? Deze cursus is ook te volgen zonder hond voor je optimale voorbereiding op je nieuwe gezinslid.
Inschrijven: www.denkhonds.nl/contact of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Actuele trainingstijden en -locaties

Week 03

Maandag 14 januari Pup Cursus 09.15 uur Locatie: Veld Elspeet

Maandag 14 januari Jonge Honden Cursus 10.15 Locatie: Veld Elspeet

Dinsdag 15 januari Combi Cursus Les 1 10.15 uur Locatie: Veld Elspeet

Woensdag 16 januari Instuif ingschreven nieuwe deelnemers 18.00 uur Locatie: Binnenlocatie Stakenbergweg 103 ELspeet

Woensdag 16 januari (Basis) Gevorderden Cursus 19.00 uur Locatie: Binnenlocatie Stakenbergweg 103 Elspeet

Donderdag 17 januari Pup Cursus 19.00 uur Locatie: Veld Elspeet 

Donderdag 17 januari Jonge Honden Cursus 19.00 uur Locatie: Veld Elspeet  

Vrijdag 18 januari Pup Cursus 09.00 uur Locatie: Veld Elspeet

Vrijdag 18 januari 10.15 uur Podi Cursus  Les 2 Locatie: Veld Elspeet

 

Extra mededeling voor de Jonge honden van  de donderdagavond. Miv donderdag 24 januari kan het zijn dat er een groep bij komt om 20.00 uur. (Je krijgt hier bericht over in welke groep je  tijdelijk word ingedeeld )

Leer Honds te Denken

verbeter de band met uw viervoeter

Hondenschool Denk Honds

Veld training:

Stakenbergweg 70, Elspeet

Training op locatie:

Nunspeet, Elspeet e.o.


0341-845094
06 29 28 43 61

jacqueline@denkhonds.nl
Www.denkhonds.nl
www.facebook.com/denkhonds