Scroll To Top

OVER ONS

Over Denk Honds

Als hondenschool streven wij ernaar om zoveel mogelijk kennis over te dragen aan onze cursisten over zijn hond. Wij leren onze cursisten “Honds te Denken”

Wat kunt u verwachten bij Denk Honds tijdens de cursussen?

 • Inzicht krijgen in je hond en zijn gedrag
 • Beheersing aanleren
 • Balans en Coördinatie
 • Ieder traint op zijn eigen niveau
 • Elementaire Gehoorzaamheid aanleren
 • Je hond leren lezen
 • Zoek - Fun oefeningen
 • Je hond leren nadenken, hoe doe je dat?
 • Spel en motivatie
 • Wandelen met je hond aan een ontspannen lijn
 • Inzichten in je wandeling op locatie
 • Natuurlijk leiding leren geven aan je hond

Wij trainen zowel op een vast veld in Elspeet, als in de winterperiode in een overdekte locatie in Elspeet met meerdere ruimtes tot trainen, als daarbuiten in Nunspeet e.o. in de vorm van themalessen.

Het vaste trainingsveld heeft een oppervlakte van ruim 2000 m2 en is geheel omheind. Het veld beschikt over een kantine, parkeergelegenheid en over verwarmde toiletten (dames en heren). Door de ruime opslag die op het veld aanwezig is kunnen wij de honden kennis laten maken met een heel divers aanbod aan trainingsmaterialen, ondergronden en andere spannende en leuke elementen om van de lessen een echt feest te maken.

De binnen locatie is op een steenworp afstand van ons vaste veld te vinden (Stakenbergweg 103 Elspeet). Hier hebben we de mogelijkheid om tijdens hele koude dagen (voor de pups) en bij harde regen overdekt te trainen. Hier beschikken wij over een ruime kantine, meerdere trainings ruimtes, toilet en een ruime parkeergelegenheid. Geen reden dus om thuis te blijven bij onaangenaam weer voor mens en hond. De buitenlocaties worden benut om het echte hondenleven in te gaan, zoals o.a. het bos (winterperiode s ’avonds niet), parkeerplaatsen, dorp of het station. Zo leer je hoe je op situaties in moet spelen en hoe daarmee om te gaan.

We proberen geen wachttijden voor de pups te hebben. Door de vele aanmeldingen is de wachtlijst nu ongeveer 3 a 4 weken. Gelieve je pup dus in te schrijven zodra je weet van de fokker wanneer je hem kunt halen. Is je pups al 8 weken, dan is het zonde om later te kunnen starten.

Wij werken met instroom. Dit houd in dat je op (bijna) elk gewenst moment in kan stromen. Bij de Jonge Honden en Basis honden geld op dit moment een iets langere wachttijd. Wij streven ernaar om elke doorstromer vanuit de pup cursus naar de Jonge Honden cursus zo spoedig mogelijk door te laten stromen.

De Basis Honden (honden die niet bij ons hebben getraind), zullen door de hoge interesse iets meer geduld moeten hebben. Heb je een pup, een puberende hond, volwassen, geadopteerde, oudere/ asielhond of een hond met een aandachtspuntje?

Dan is er bij Hondenschool Denk Honds ruimte om te trainen onder goede, ervaren en gediplomeerde instructeurs. Elke nieuwe cursist voor de Puppy en de Basis cursus wordt geacht om bij de kennismakings les aanwezig te zijn (dit zit bij de prijs van de cursus in begrepen). Tevens worden er meerdere malen per jaar bij Denk Honds workshops georganiseerd.

Hondenschool Denk Honds staat voor kwaliteit, diversiteit, originaliteit, positiviteit en onderscheidend vermogen.

Puppy-Home.jpg
Top

Contact Formulier

 

Top

Aanmeld Formulier