Scroll To Top

PRIVE TRAINIGEN

Gedragsproblemen

Een gedragsprobleem is een probleem waar jij als geleider tegenaan kan lopen of je omgeving hinder van ondervind. Blaft je hond tijdens het wandelen naar andere honden of trekt hij je bijvoorbeeld omver tijdens het wandelen? Dan zijn wij er voor je om je meer inzicht te geven in het gedrag van je hond. We nemen je tijdens individuele trainingen mee om je te leren waarom je hond doet wat hij doet.

Er wordt getraind in een privéles. Door het trainen in een privéles wordt de begeleiding persoonlijker en de training gerichter, hierdoor heb je vaak sneller resultaat.

In de wereld van de hondentraining bestaan verschillende aanleer-methodes. Er is al door diverse trainers bewezen dat niet één methode "de beste" methode is. Elke geleider en hond zijn anders, en juist daarom is elke combinatie en dus elk koppel uniek. In de training bij Hondenschool Denk Honds word de beste methode op jullie unieke combinatie aangepast. Bij Denk Honds wordt de training dus voor jouw en je hond op maat gemaakt.

Vul het contact formulier in en geef aan waar je hulp bij nodig hebt. We nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op om de huidige toestand van jou en je hond te bespreken.

Bij gedragsproblemen met fysieke schade aan mens en dier verzoeken wij je om een NVGH therapeut in te schakelen. klik hier oom naar de website van NVGH te gaan

Aanmelden voor Privé Lessen

Privé Lessen

Tijden op afspraak

Puppy-Home.jpg

Aanmeld Formulier

Terugkomdag voor Fokkers en Gelegenheid nestjes

Bij Hondenschool Denk Honds krijgen wij met regelmaat aanvragen binnen of wij ook een terugkom dag voor hun uitgevlogen nest kunnen organiseren? Jazeker! Ook dat is mogelijk. Je maakt gebruik van onze faciliteiten en daarbij vinden vele fokkers het erg leuk om tijdens deze dag workshops aan te bieden aan hun “uit gevlogen” pups.

Wat zijn de opties die je de mensen en hun hond kan aanbieden?

  • Bij aankomst koffie / thee /met iets erbij. Dit kan jezelf regelen of je laat het door Denk Honds doen
  • De zaterdagen zijn de meest geschikte dagen hiervoor (zondag zijn wij gesloten)
  • Je kan kiezen tussen een ochtend of middagdeel. De tijd die jullie hiervoor nodig hebben, beslis jezelf
  • Tevens is het mogelijk om een hele dag hiervoor in te plannen
  • Er is voldoende parkeergelegenheid
  • We beschikken over een (verwarmd) dames en herentoilet
  • We beschikken over een kleine binnenruimte met keukentje waar je met regenachtig weer binnen kan zitten (tot ongeveer 15 mensen)
  • Je kan gebruik maken van diverse workshops die door onze instructrices worden gegeven
  • Je kunt ervoor kiezen om tussendoor op onze mooie Veluwe een wandeling in te plannen met of zonder professionele begeleiding

Je kan je terugkomdag zo inplannen zoals jij het voor ogen hebt.

Mocht je meer vragen hebben, schroom niet om ons te berichten

Vraag naar de mogelijkheden

Prijs op aanvraag

Top

Contact Formulier

 

Top

Aanmeld Formulier