Scroll To Top

HOOPILITY CURSUS

Hoopility Cursus

Deze super leuke sport is een combinatie tussen Agility (behendigheid) en Hoopers. Je hond word zowel geleerd los van jou te werken als samen met jou. Door deze combinatie zul je je hond daarna alleen nog maar slapend vinden in zijn mandje. Door veel plezier te hebben van het samen te werken, zowel met je hond als met je medecursisten, is dit een ochtendje uit voor zowel de geleider als de hond.

Hoopility is een combinatie cursus van 6 weken tussen Hoopers en Agility. Een perfecte cursus om met je hond te leren samenwerken en hem of haar te leren om zelfstandig te werken. Voor onzekere honden een absolute aanrader.

6 weken lang met een vaste groep cursisten plezier maken en van elkaar te leren. En het weekend een lekkere voldane hond, hoe lekker is dat.

Leeftijd van je hond?

Vanaf 12 maanden. Is je hond jonger? dan passen we de lessen met sprongen aan op het bewegingsapparaat van je hond. Voor het onderdeel Hoopers kan je al meedoen met je pup.

Je hond sociaal naar mens en dier

Je hond kan redelijk wachten op commando en hierkomen als je het hem/haar vraagt. Wil je je aanmelden of heb je je reeds aangemeld? Ga hiermee dan alvast aan de slag. En geen zorgen als je hond het nog niet onder de knie heeft, je komt om te leren en je hebt tussen de lessen door voldoende stof om er op je eigen tempo aan te werken. Honden die de basis goed onder controle hebben doen deze cursus los van de riem. Anderen leren we het aan en houden de hond in het begin nog even aangelijnd.

Om de kwaliteit hoog te houden train je met je hond in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers

Aanmelden voor deze cursus

Tarieven en Tijden

6 trainingen van 45 minuten € 87,-

Dagen en tijd op aanvraag

Minimaal 5 deelnemers per groep (maximaal 6)

Puppy-Home.jpg

Aanmeld Formulier

Top

Contact Formulier

 

Top

Aanmeld Formulier